VI BESVARAR DE VANLIGASTE FRÅGORNA

FRÅGOR & SVAR

Innan ni mejlar oss med era frågor vill vi att ni ser om er fråga finns med bland våra besvarade frågor. Om den inte finns med är ni självklart välkomna att kontakta någon av våra verksamhetsledare.
1Hur anmäler jag mitt barn?
Anmälan gör du på bokningssidan. På bokningssidan kan du även se platsantal i varje grupp. "Logga in för att boka" och följ instruktionerna för att kunna göra en bokning. För att boka in er i en grupp, måste ni först logga in. Detta gäller både befintliga och nya medlemmar. Står det "Ej bokningsbar" efter att ni har loggat in, uppfyller ni inte kraven för att få boka någon plats i gruppen.
2 Vilken grupp ska vi välja?
Våra grupper är indelade efter ålder. Vissa åldrar överlappar varandra och det är upp till er om ni väljer att träna med yngre eller äldre barn baserat på vad ni tror passar bäst för just er gymnast! Det är inget krav att man ska ha den angivna åldern som grupperna heter, men detta är vår rekommendation. Ju äldre gymnasterna blir desto mer utmanande övningar tränar vi på.
3Jag vill göra en intresseanmälan
Det går inte att göra en intresseanmälan till någon av våra grupper. Platserna till våra barn- och ungdomsgrupper släpps inför varje vår- och hösttermin på bokningssidan och det är först till kvarn.
4Kan jag sätta mitt barn i kö?
Det går inte att ställa sig i kö till någon av våra grupper. Våra platser till våra barn- och ungdomsgrupper släpps inför varje vår- och hösttermin på bokningssidan och det är först till kvarn.
5Kan jag se när era grupper tränar?
För våra barn- och ungdomsgrupper bokar vi hallar på olika platser runt om i Norrköping. Då hallarna kan variera beroende på vad vi får för hallar av kommunen har vi inga fasta platser och tider för våra grupper. Vid bokning och återanmälan inför varje vår- och hösttermin kan ni se tiderna på vår bokningssida.
6Vad kostar det?
Vad det kostar att träna i våra grupper står under respektive grupp. Med undantag för tävlingsgrupperna där vi istället hänvisar till vår policy om terminsavgifter då gymnasterna i grupperna/lagen tränar olika mycket. Kostnaderna finns även med på bokningssidan när grupperna är bokningsbara inför vår- och hösttermin.
7Hur betalar jag?
Efter du har bokat en plats i en av våra grupper skickas det automatiskt ut en faktura till din e-postadress.
8Kan mitt barn provträna en gång innan vi betalar?
Nej. Fakturan ska vara betald innan påbörjad träning. Alla gymnaster är försäkrade via Svedea och för att försäkringen ska gälla behöver ni vara medlemmar, därför kan ert barn inte komma och provträna. Läs vår policy för ångerrätt och återbetalning
9Vilka avbokningsregler gäller?
10Är gymnasterna försäkrade?
Ja. Alla våra gymnaster är försäkrade via Svedea.
11Behåller vi vår plats till nästa termin?
Medlemmarna i våra barn- och ungdomsgrupper kan göra återanmälan till sin befintliga grupp (eller till en annan grupp) innan bokningssidan öppnas för nya medlemmar. Ni behåller alltså inte automatiskt er plats till nästa termin utan ni måste aktivt gå in själva och boka in er igen. Ni får alltid ett mejl från oss när återanmälan öppnar.
12Hur byter jag grupp?
Våra barngrupper är öppna för alla, ni bokar den grupp som ni anser passar bäst för ert barn. Vid återanmälan inför kommande termin har ni möjlighet att återanmäla er till en annan barngrupp. Vill er gymnast ha mer utmaning kan ni anmäla er till någon av våra rekommendationsdagar. Information om rekommendationsdagen hittar ni under barn och ungdom.
13Min gymnast vill börja i en tävlingsgrupp
Alla våra tävlingsgrupper är fortsättningsgrupper och har en stängd anmälan. Om er gymnast går i en av våra barn- eller ungdomsgrupper och är intresserad av att komma till en av våra fortsättningsgrupper ska ni delta under våra rekommendationsdagar. För att kunna anmäla sig till en av våra rekommendationsdagar krävs det att din gymnast har tränat minst en termin i en av våra barn- och ungdomsgrupper. Du kan läsa mer om rekommendationsdagen under barn och ungdom.
14Jag har en fråga gällande min faktura, vem kontaktar jag?
Vår kassör kassor@ngf.se
15Vem ska jag kontakta?
Är du ännu inte medlem och vill komma i kontakt med oss kan du kontakta någon av våra verksamhetsledare (se mejladresser längre ner). Är du medlem och har frågor kring träningstider och liknande ska du kontakta huvudtränaren för gruppen. Frågor om fakturor ska till vår kassör. Övriga frågor ställs till våra verksamhetsledare.
16 Mitt barn går idag på gymnastik i en annan förening men önskar byta till er, hur gör jag?
Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en passande grupp! Skicka ett mejl till verksamhetsledaren för den disciplin det gäller. Kontaktuppgifter finns längre ner på denna sida.
17Får vi föräldrar vara med?
I våra familjegrupper har ni föräldrar en självklar plats i gympahallen tillsammans med er gymnast. Tränar er gymnast i någon av våra övriga barn och ungdomsgrupper får ni föräldrar vänta i omklädningsrummen.
18Ska jag meddela om mitt barn inte kan närvara på en träning?
Ja, kontakta huvudtränaren för er grupp (kontaktuppgifter till tränaren har skickats ut inför terminsstart) och meddela att er gymnast ej kommer att delta.
19Vad ska vi tänka på innan träningen?
Långt hår ska vara uppsatt. Inga smycken. Gå på toa innan träningen. Ta gärna med en vattenflaska. Ta med dig ett gott humör!
20Vad gör ni med kvarglömda saker?
Har er gymnast glömt något i träningshallen ska ni kontakta er huvudtränare (kontaktuppgifter till tränaren har skickats ut inför terminsstart). Vi har inte som policy att tränarna ska ta med kvarglömda saker hem efter en träning. Om något har kommit bort och ingen av tränarna har tagit hand om det kan ni kontakta skolan ni tränar på och höra vart de förvarar kvarglömda saker. Vi hyr hallarna av kommunen och har därmed inte tillgång till dem förutom under bokade tider.

ANMÄLAN FÖR VT21 ÖPPNAR
18 DECEMBER KLOCKAN 08.00

ÅTERANMÄLAN FÖR BEFINTLIGA MEDLEMMAR INOM BARN&UNGDOM ÖPPNAR 15 DECEMBER

KONTAKTA OSS

Fick du inte din fråga besvarad av frågorna ovan är du välkommen att kontakta oss via e-post. Här hittar du kontaktuppgifter till våra verksamhetsansvariga.

KASSÖR


Fakturafrågor

Lina Linerzen
kassor@ngf.se

AVBOKA


Vill du avboka din plats?

avbokning@ngf.se

BARN & UNGDOM


Verksamhetsfrågor kring barn- och ungdomsgrupper, cheerleading, vuxengrupp och lägerverksamhet

Maria Brändström & My Isoniemi
barnungdom@ngf.se

PARKOUR & TRICKING


Verksamhetsfrågor om Parkour & Tricking

Anton Persson
anton.persson@ngf.se

TRUPP


Verksamhetsfrågor om truppverksamheten

My Isoniemi
my@ngf.se

AG


Verksamhetsfrågor AG-verksamheten

Maria Brändström
maria.brandstrom@ngf.se

GRUPPTRÄNING


Verksamhetsfrågor kring Gruppträning

Kontakta tränare för gruppen
Se kontaktuppgifter här
DIREKTANMÄLAN