VI BESVARAR DE VANLIGASTE FRÅGORNA

FRÅGOR & SVAR

Innan ni mejlar oss med era frågor vill vi att ni ser om er fråga finns med bland våra besvarade frågor. Om den inte finns med är ni självklart välkomna att kontakta någon av våra verksamhetsledare.
1Hur anmäler jag mitt barn?
Anmälan gör du på bokningssidan. På bokningssidan kan du även se platsantal i varje grupp. "Logga in för att boka" och följ instruktionerna för att kunna göra en bokning. För att boka in er i en grupp, måste ni först logga in. Detta gäller både befintliga och nya medlemmar. Står det "Ej bokningsbar" efter att ni har loggat in, uppfyller ni inte kraven för att få boka någon plats i gruppen.
2Jag har problem att logga in
Vi får många mejl från personer som har svårigheter med att logga in. Det kan exempelvis stå att personnumret redan finns registrerat i vårt register. Det kan vara så att ni försöker att logga in med en annan mejladress mot tidigare. Då har du tidigare registrerat detta personnummer. Du har nu försökt logga in med en ny e-post som inte finns i vårt register. Har du inte kvar din gamla e-postadress behöver vi manuellt gå in och ändra. Då behöver du kontakta oss!
3Gruppen vi vill anmäla till är full
Om gruppen ni vill anmäla till är full går det att klicka på prenumerera för att få en notis via mejl om det blir en ledig plats i gruppen. Om ni redan har bokat er till en annan grupp är det enklast att ni mejlar barnungdom@ngf.se så flyttar vi över er. Men det finns risk att gruppen blir fullbokad igen under tiden, innan vi svarar. Om ni gör en ytterligare bokning behöver ni betala igen för den nya gruppen, men kontakta avbokning@ngf.se så avbokar vi platsen i den första gruppen och gör en återbetalning på den dubbla träningsavgiften.
4 Vilken grupp ska vi välja?
Våra grupper är indelade efter ålder. Vissa åldrar överlappar varandra och det är upp till er om ni väljer att träna med yngre eller äldre barn baserat på vad ni tror passar bäst för just er gymnast! Det är inget krav att man ska ha den angivna åldern som grupperna heter, men detta är vår rekommendation. Ju äldre gymnasterna blir desto mer utmanande övningar tränar vi på. Ni får välja att träna i flera grupper samtidigt om ni önskar.
5Jag vill göra en intresseanmälan / ställa mitt barn i kö
Det går inte att göra en intresseanmälan eller ställa sig i kö till någon av våra grupper. Platserna till våra barn- och ungdomsgrupper släpps inför varje vår- och hösttermin på bokningssidan och det är först till kvarn.
6Kan jag se när era grupper tränar?
För våra barn- och ungdomsgrupper bokar vi hallar på olika platser runt om i Norrköping. Då hallarna kan variera beroende på vad vi får för hallar av kommunen har vi inga fasta platser och tider för våra grupper. Vid bokning och återanmälan inför varje vår- och hösttermin kan ni se tiderna på vår bokningssida.
7Vad kostar det?
Vad det kostar att träna i våra grupper står under respektive grupp. Med undantag för tävlingsgrupperna där vi istället hänvisar till vår policy om terminsavgifter då gymnasterna i grupperna/lagen tränar olika mycket. Kostnaderna finns även med på bokningssidan när grupperna är bokningsbara inför vår- och hösttermin.
8Hur betalar jag?
Du kan välja att betala via kort, faktura eller delbetalning. Detta väljer du när du bokar din plats på bokningssidan
9Jag har frågor kring min betalning/faktura
Frågor om påminnelser, delbetalning och framskjuten betalning ska ställas direkt till info@billmate.se
10Kan mitt barn provträna en gång innan vi betalar?
Nej. Fakturan ska vara betald innan påbörjad träning. Alla gymnaster är försäkrade via Svedea och för att försäkringen ska gälla behöver ni vara medlemmar, därför kan ert barn inte komma och provträna. Läs vår policy för ångerrätt och återbetalning
11Vilka avbokningsregler gäller?
12Det står ”ej öppen” på en grupp jag vill anmäla mig till
issa grupper är fortsättningsgrupper och har förkunskapskrav att man tidigare måste deltagit i en viss grupp. Har du inte rätt behörighet för gruppen kommer den visas som ej öppen.
13Är gymnasterna försäkrade?
Ja. Alla våra gymnaster är försäkrade via Svedea.
14Behåller vi vår plats till nästa termin?
Medlemmarna i våra barn- och ungdomsgrupper kan göra återanmälan till sin befintliga grupp (eller till en annan grupp) innan bokningssidan öppnas för nya medlemmar. Ni behåller alltså inte automatiskt er plats till nästa termin utan ni måste aktivt gå in själva och boka in er igen. Ni får alltid ett mejl från oss när återanmälan öppnar.
15Hur byter jag grupp?
Information om gruppbyten och rekommendationsdagen hittar ni i välkomstinformationen.
16Min gymnast vill börja i en tävlingsgrupp
Alla våra tävlingsgrupper är fortsättningsgrupper och har en stängd anmälan. Om er gymnast går i en av våra barn- eller ungdomsgrupper och är intresserad av att komma till en av våra fortsättningsgrupper ska ni delta under våra rekommendationsdagar. För att kunna anmäla sig till en av våra rekommendationsdagar krävs det att din gymnast har tränat minst en termin i en av våra barn- och ungdomsgrupper. Du kan läsa mer om detta i välkomstinformationen.
17Jag har en fråga gällande min faktura, vem kontaktar jag?
Vår kassör kassor@ngf.se
18Vem ska jag kontakta?
Är du ännu inte medlem och vill komma i kontakt med oss kan du kontakta någon av våra verksamhetsledare (se mejladresser längre ner). Är du medlem och har frågor kring träningstider och liknande ska du kontakta huvudtränaren för gruppen. Frågor om fakturor ska till vår kassör. Övriga frågor ställs till våra verksamhetsledare.
19 Mitt barn går idag på gymnastik i en annan förening men önskar byta till er, hur gör jag?
Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en passande grupp! Skicka ett mejl till verksamhetsledaren för den disciplin det gäller. Kontaktuppgifter finns längre ner på denna sida.
20Får vi föräldrar vara med?
I våra familjegrupper har ni föräldrar en självklar plats i gympahallen tillsammans med er gymnast. Tränar er gymnast i någon av våra övriga barn och ungdomsgrupper får ni föräldrar vänta i omklädningsrummen.
21Vad ska vi tänka på innan träningen?
Långt hår ska vara uppsatt. Inga smycken. Gå på toa innan träningen. Ta gärna med en vattenflaska. Ta med dig ett gott humör!
22Vad gör ni med kvarglömda saker?
Har er gymnast glömt något i träningshallen ska ni kontakta er huvudtränare (kontaktuppgifter till tränaren har skickats ut inför terminsstart). Vi har inte som policy att tränarna ska ta med kvarglömda saker hem efter en träning. Om något har kommit bort och ingen av tränarna har tagit hand om det kan ni kontakta skolan ni tränar på och höra vart de förvarar kvarglömda saker. Vi hyr hallarna av kommunen och har därmed inte tillgång till dem förutom under bokade tider.

ANMÄLAN FÖR BREDDGRUPPER VT22 ÖPPNAR
16 DECEMBER KLOCKAN 11.00

ÅTERANMÄLAN FÖR BEFINTLIGA MEDLEMMAR INOM VÅR BREDDVERKSAMHET ÖPPNAR 13 DECEMBER

KONTAKTA OSS

Fick du inte din fråga besvarad av frågorna ovan är du välkommen att kontakta oss via e-post. Här hittar du kontaktuppgifter till våra verksamhetsansvariga.

Breddverksamhet


Verksamhetsfrågor kring Familjegymnastik, Redskapsgymnastik, Hopp&Volt, Barr&Bom, Parkour, Tricking, Cheerleading, Ungdomsgymnastik, Vuxengymnastik & Gruppträning.

My Isoniemi
barnungdom@ngf.se

TRUPP


Verksamhetsfrågor om truppverksamheten.

My Isoniemi
my@ngf.se

AG


Verksamhetsfrågor AG-verksamheten.

Maria Brändström
maria.brandstrom@ngf.se

BOKNINGSSIDAN