PARKOUR & TRICKING

Parkour är att ta sig från punkt A till punkt B på snabbast, smidigast och effektivast sätt möjligt. Tricking blandar element från kampsport, gymnastik, akrobatik och breakdance till en serie av rörelser.

Vi har nybörjargrupper samt fortsättningsgrupper inom parkour och tricking. I vår mest avancerade grupp kombinerar vi både parkour och tricking. I våra nybörjargrupper fokuserar vi på antingen parkour eller tricking.

Inför varje vår- och hösttermin släpper vi platserna till våra nybörjargrupper på bokningssidan. Alla nya utövare ska anmäla sig till en av våra nybörjargrupper och visar det sig att man har kunskaper sedan innan och behöver mer utmaning, kommer vi att erbjuda utövaren att byta grupp till en fortsättningsgrupp om det finns platser tillgängliga.

Anmälan till vårterminen 2021 öppnar den 18 december klockan 08.00

AVGIFTER


Våra nybörjargrupper inom parkour och tricking tränar ett tillfälle i veckan och har 1.5 timmar träning per tillfälle och tränar 12 tillfällen per termin. Grupperna heter Parkour 3 och Tricking 3. Dessa grupper har öppen anmälan och är bokningsbara vid terminsstart på bokningssidan.

Våra fortsättningsgrupper Parkour 2 och Tricking 2 tränar ett tillfälle i veckan och har 1.5 timma träning per tillfälle och tränar 12 tillfällen per termin. Vår mest avancerade grupp Parkour/Tricking 1 tränar två gånger i veckan och tränar i en 12 veckorsperiod med 24 tillfällen..


DIREKTANMÄLAN