NORRKÖPINGS GF

TÄVLINGSGYMNASTIK

Truppgymnastik och Artistisk Gymnastik

Våra tävlingsgymnaster tränar 1-6 dagar i veckan beroende på ålder och disciplin. Inom truppgymnastik erbjuder vi grupper får både tjejer och killar och inom artistisk gymnastik har vi verksamhet inom kvinnlig artistisk gymnastik.

Vi har endast ett begränsat antal platser i vår tävlingsverksamhet. Vi har träningar måndag-söndag och har inte möjlighet att starta upp fler grupper i de hallar vi har vår tävlingsverksamhet i. Vi har i dagsläget endast fortsättningsgrupper inom tävlingsverksamheten och dessa grupper har inte öppen anmälan. När vi har gymnaster som slutar i en av våra tävlingsgrupper fyller vi på med nya gymnaster efter rekommendationsdagen. Ni kan läsa mer om våra rekommendationstillfällen i välkomstinformationen.

BYTE AV DISCIPLIN FÖR BEFINTLIGA MEDLEMMAR
Om du som AG- eller truppgymnast vill byta disciplin till antingen AG eller trupp vill vi att även ni ska delta på våra rekommendationsdagar i slutet av terminen. Varje termin genomförs dessa dagar för våra barn- och ungdomsgrupper och efter dessa tillfällen blir grupperna fyllda. Om ni är intresserade av att byta dicplin behöver vi veta det inför dessa dagar så vi kan ta hänsyn till detta inför terminsstart. Kontakta verksamhetsansvarig för respektive disciplin för mer information. Kontaktuppgifter hittar ni under kontakt.

AVGIFTER
Terminskostnaderna varierar beroende på vilken grupp eller i vilket lag gymnasten tränar i. Gemensamt för alla grupper/lag är att gymnasterna betalar medlemsavgift, licensavgift samt tilläggningsavgiften för tävlingsgymnaster*. Utöver detta tillkommer träningsavgiften som stegras baserat på hur många timmar träning gymnasterna har.

*Tilläggningsavgningsavgiften för tävlingsgymnasterna tillkommer p.g.a. att gymnasterna tränar terminsvis: januari-juni och augusti-december. De har alltså mer träning än övriga grupper samt ökade kostnader för tävlingar, och har därför en ytterligare avgift.

Träningsavgifter i Norrköpings GF