VARMT VÄLKOMNA TILL NORRKÖPINGS GYMNASTIKFÖRENINGS DIGITALA UPPVISNING 2020

Då vi inte har haft möjlighet att bjuda in er föräldrar/anhöriga till en fysisk uppvisning under denna termin har ni istället blivit inbjudna till vår digitala uppvisning här på vår hemsida. Våra tränare fick uppdraget att filma material till vår digitala uppvisning under slutet av terminen och på denna sida kommer ni kunna ta del av massor av små uppvisningar från en stor del av vår verksamhet!

Norrköpings Gymnastikförening erbjuder verksamhet inom flera olika discipliner. Passa på att titta på filmer från andra delar av vår verksamhet, kanske kan ni hitta någon mer form av träning som verkar spännande? Vi har ingen gräns på hur många grupper man får anmäla sig till, majoriteten av våra grupper går att anmäla sig till på bokningssidan när den är öppen (med undantag för tävlingsverksamheten). Inför nästa termin har vi många nyheter som ni kan se på vår verksamhetssida.

När ni tittar på filmerna får ni den bästa upplevelsen om ni ändrar kvalitén till full HD i inställningarna på klippen.

DIGITAL BILJETT


Det är tack vare våra fantastiska tränare vi har möjlighet att bedriva vår verksamhet!

Norrköpings GF har 90 tränare som tränar alla våra barn och ungdomar runt om i hela Norrköping. Vi har ett otroligt engagemang från alla tränare som ställer upp och är tränare en till flera dagar i veckan. Ni kan nu stötta oss genom att köpa en digital biljett till vår uppvisning! Alla intäkter från den digitala uppvisningen kommer att gå till våra tränare. Vårt mål är att kunna ge våra tränare en tröja från våra profilkläder


Vill du vara med och stötta?

Swisha valfri summa till: 1234427357

ngf-swish-digital-uppvisning

REDSKAPSGYMNASTIK

Under höstterminen 2020 har vi haft redskapsgrupper i Kyrkskolan, Eneby B-hall, Navestadshallen, Matteusskolan, Lindöskolan, Vilbergen och i Källvindshallen. Vi har grupper från de allra minsta och i följande filmer kan ni se allt från att våra fyra åringar gör kullerbyttor och hänger i ringar till våra äldre i Hopp&Volt-grupperna göra volter på både trampett och tramplin.

Till våren byter några av våra grupper namn. I följande filmer heter 10+ grund -> Hopp&Volt nivå 1. Hopp&Volt -> Hopp&Volt nivå 3. Hopp&Volt fortsättning -> Hopp&Volt nivå 4.

6-7 år tisdagar i Kyrkskolan och 8-9 år tisdagar i kyrkskolan har förväxlats med varandra. Ni hittar respektive film på motsatt youtube-klipp.

PARKOUR, TRICKING & CHEERLEADING

Under terminen har våra parkourgrupper tränat i Eneby. Redskapsbanor byggs från golv till tak och utövarna utmanas med övningar som vi "vanliga människor" aldrig skulle våga testa eller klara av. Våra trickingsgrupper har hållit till i Källvindshallen och har tränat på allt från baskickar till volter med skruvar. Vår cheerleading-grupp har under denna termin fått tänka om lite p.g.a Covid-19, då vi inte kunnat träna med kroppskontakt. Trots detta har de kunnat öva på sina moment som är bygg, dans, hopp & gymnastik.

 
 

TÄVLINGSGYMNASTIK

Truppgymnasterna har under terminen deltagit på en digital tävling. Här kommer ni få se deras tävlingsvarv som har filmats i vår träningshall i Navestad. Utöver dessa grenar som är filmade finns även fristående, detta finns inte med i filmerna. Mixlaget bjuder på filmer från deras träningsläger i Trollhättan som de åkte på i slutet av sommaren. AG-gymnasterna visar upp fina moment och delar av serier från en träning i Källvindshallen.

 
 

STORT TACK FÖR DEN HÄR TERMINEN!

Intresset för vår verksamhet är väldigt stort hos Norrköpingsbor. Vi är en av Norrköpings största föreningar och det är tack vare er vi har möjlighet att fortsätta utvecklas. Vi är glada och tacksamma för alla som vill vara med och sprida rörelseglädje tillsammans med oss! Vi hoppas att ni har haft en bra termin trots omständigheterna med Covid-19 och att vi ses till nästa termin igen!

Tidigare har vi delat ut diplom till alla våra gymnaster/utövare. Nu är vi en sådan stor förening och det ska skrivas ut många diplom om alla ska få ett. Vi vill spara på miljön och kommer därför dela med oss av terminens diplom här digitalt istället.