NORRKÖPINGS GF´s

PROFILKLÄDER

I samarbete med Stadium erbjuder vi ett fint sortiment av profilkläder som alla våra medlemmar kan köpa!


Logga in med ditt stadiumkonto och lägg din beställning direkt i webbshoppen och få dina kläder levererat till närmaste postombud eller butik inom några dagar.

När du är inloggad på stadium kan du passa på att stötta Norrköpings Gymnastikförening genom att lägga till oss under "stöd din förening". Stödet går till hela föreningen. Din egna bonus fungerar och utbetalas som vanligt, föreningsbonusen sker i bakgrunden och är inget du märker av. Exakt beskrivning hur du gör detta kan du läsa här.

NGF webbshop

KÖP & SÄLJ PÅ FACEBOOK

Har er gymnast urvuxna kläder som kan komma till glädje för någon annan?


Gå med i vår köp&sälj och ta hand om vår planet genom att sälja vidare och även köpa begagnat. På sidan hittar ni våra profilkläder som vill hitta en ny ägare men också gymnastikdräkter och träningskläder.

NGF köp&sälj

Inom tävlingsverksamheten tävlar gymnasterna i specialdesignade tävlingskläder.


Vill du beställa en dräkt kontaktar du din huvudtränare för mer information, vi har provdräkter som används för att testa ut sin storlek . Leveranstiden är 6-8 veckor, så behöver du en ny dräkt är det viktigt att du gör beställningen i tid. I dagsläget hyr AG-gymnasterna sin dräkt vid varje tävlingstillfälle men vi arbetar för att även AG-gymnasterna ska äga sin dräkt i framtiden.


TÄVLINGSKLÄDER TRUPP

Damstorlekar: 10, 12, 14, 36, 38, 40, 42, 44
Herrstorlekar: 10, 12, 14, 36, 38, 40, 42, 44
Dam: 900 kr - Herr: 600 kr - Tofs: 50 kr