Norrköpings GF har ungefär 70 grupper som tränar i idrottshallar runt om i Norrköping. Vi är glada över att det finns så många barn, ungdomar och vuxna som vill sprida rörelseglädje tillsammans med oss!

I våra grupper får gymnasterna/utövarna känna rörelseglädje utan krav på färdigheter och prestation. Träningarna ger grundläggande färdigheter för fortsatt träning inom gymnastik och övrig idrott. Förutom gymnastik får gymnasterna/utövarna även social träning genom att lära sig följa regler, vänta på sin tur och förstå instruktioner. En termin består av 10 träningstillfällen och majoriteten av grupperna tränar inte under lov och röda dagar. Vilka dagar och i vilka idrottshallar våra grupper tränar kan variera från termin till termin, då vi hyr hallarna av Norrköpings Kommun. När bokningen inför terminsstart har öppnat står dagar och platser utskrivna på bokningssidan.

Anmälan för nya medlemmar till höstterminen 2023 öppnar den 19 juni klockan 12.00. Återanmälan för befintliga medlemmar öppnar den 15 juni kl 12.00.

 

VI HAR ETT BRETT UTBUD SOM PASSAR ALLA SOM VILL GYMPA.

Det går att anmäla sig till hur många grupper man vill under en termin. Vill man ha mer träning kan man anmäla sig till flera grupper och även flera olika discipliner. Det går inte att "prova på" i någon av våra grupper innan man gör en anmälan, utan alla gymnaster/utövare som deltar måste vara anmäld till den gruppen som man närvarar på för att våra försäkringar ska gälla. Vid anmälan får ni ett välkomstbrev som en bekräftelse på att ni gjort er bokning till er e-postadress. Viktigt att ni tar del av all information som står i dokumentet. Vi har besvarat våra vanligaste frågor under Frågor & Kontakt.