NORRKÖPINGS GF

TÄVLINGSGYMNASTIK

Truppgymnastik och Artistisk Gymnastik

Norrköpings GF har verksamhet inom truppgymnastik och artistisk gymnastik. Våra tävlingsgymnaster tränar 1-6 dagar i veckan beroende på ålder och disciplin. Inom truppgymnastik erbjuder vi grupper får både tjejer och killar och inom artistisk gymnastik har vi verksamhet inom kvinnlig artistisk gymnastik.

Våra tävlingsgrupper tränar i vissa specifika hallar där vi har tävlingsredskap och behöver tränare med specifika tränarutbildningar. Därmed har vi inte möjlighet att starta upp nya tävlingsgrupper inför varje termin, utan detta sker i mån om halltider och tränare. Om vi får en ledig halltid och får ihop tränare med rätt utbildning för att starta upp en ny tävlingsgrupp informeras detta på hemsidan och bokningssidan. Tävlingsgruppen har då vissa specifika förkunskapskrav som gymnasten behöver ha lärt sig för att börja i gruppen och anmälan sker på vår bokningssida. 

BYTE AV DISCIPLIN FÖR BEFINTLIGA MEDLEMMAR Om du som AG- eller truppgymnast vill byta disciplin till antingen AG eller trupp ska du kontakta verksamhetsansvarig för respektive disciplin för mer information. Kontaktuppgifter hittar ni under kontakt.

AVGIFTER Terminskostnaderna varierar beroende på vilken grupp eller i vilket lag gymnasten tränar i. Gemensamt för alla grupper/lag är att gymnasterna betalar medlemsavgift, licensavgift samt tilläggningsavgiften för tävlingsgymnaster*. Utöver detta tillkommer träningsavgiften som stegras baserat på hur många timmar träning gymnasterna har.

*Tilläggningsavgningsavgiften för tävlingsgymnasterna tillkommer p.g.a. att gymnasterna tränar terminsvis: januari-juni och augusti-december. De har alltså mer träning än övriga grupper samt ökade kostnader för tävlingar, och har därför en ytterligare avgift.

Träningsavgifter i Norrköpings GF