NORRKÖPINGS GF´s

PROFILKLÄDER

I samarbete med Stadium erbjuder vi ett fint sortiment av profilkläder som alla våra medlemmar kan köpa!


Logga in med ditt stadiumkonto och lägg din beställning direkt i webbshoppen och få dina kläder levererat till närmaste postombud eller butik inom några dagar.

När du är inloggad på stadium kan du passa på att stötta Norrköpings Gymnastikförening genom att lägga till oss under "stöd din förening". Stödet går till hela föreningen. Din egna bonus fungerar och utbetalas som vanligt, föreningsbonusen sker i bakgrunden och är inget du märker av. Exakt beskrivning hur du gör detta kan du läsa här.

NGF webbshop

Det finns några produkter som inte går att beställa genom Stadium och webbshoppen, utan som måste beställas genom Norrköpings Gymnastikförening.


I början av varje termin gör vi en gruppbeställning på följande produkter. Detta kommuniceras ut via e-post när det är dags. Gympapåsen, föreningsjackan och byxorna har vi ett litet lager av. Om du inte varit med vid gruppbeställningen kan du testa att skicka iväg en förfrågan till profilklader@ngf.se och se om just din storlek finns på lager.


FÖRENINGSJACKA

Juniorstorlekar: 116, 128, 140, 152, 164
Damstorlekar: xxs, xs, s, m, l, xl
Herrstorlekar: xs, s, m, L, xl, xxl
Junior: 489 kr - Dam/Herr: 569 kr

FÖRENINGSBYXA

Juniorstorlekar: 116, 128, 140, 152, 164
Damstorlekar: xxs, xs, s, m, l, xl
Herrstorlekar: xs, s, m, L, xl, xxl
Junior: 369 kr - Dam/Herr: 419 kr

KÖP & SÄLJ PÅ FACEBOOK

Har er gymnast urvuxna kläder som kan komma till glädje för någon annan?


Gå med i vår köp&sälj och ta hand om vår planet genom att sälja vidare och även köpa begagnat. På sidan hittar ni våra profilkläder som vill hitta en ny ägare men också gymnastikdräkter och träningskläder.

NGF köp&sälj

Inom tävlingsverksamheten tävlar gymnasterna i specialdesignade tävlingskläder.


Vill du beställa en dräkt kontaktar du din huvudtränare för mer information, vi har provdräkter som används för att testa ut sin storlek . Leveranstiden är 6-8 veckor, så behöver du en ny dräkt är det viktigt att du gör beställningen i tid. I dagsläget hyr AG-gymnasterna sin dräkt vid varje tävlingstillfälle men vi arbetar för att även AG-gymnasterna ska äga sin dräkt i framtiden.


TÄVLINGSKLÄDER TRUPP

Damstorlekar: 10, 12, 14, 36, 38, 40, 42, 44
Herrstorlekar: 10, 12, 14, 36, 38, 40, 42, 44
Dam: 891 kr - Herr: 594 kr - Tofs: 50 kr

BOKNINGSSIDAN