NORRKÖPINGS GF

TRICKING & PARKOUR NIVÅ 3

Detta är en fortsättningsgrupp på Parkour nivå 2 och Tricking nivå 2. I Tricking & Parkour nivå 3 kombinerar parkour och tricking i en grupp som tränar tillsammans. I denna grupp kommer utövarna själva att ansvara lite för uppstyrningen av träningen för att den ska passa enskilda behov så bra som möjligt. Detta innebär att nivån vi utövar på är helt upp till oss själva. Detta sker dock självfallet med hjälp av tränare som alltid kommer finnas med för att bidra med ledd uppvärmning, övningar, idéer och utmaningar för de som vill. I denna grupp övar vi på volter av högre nivå, det inkluderar exempelvis backflip, sideflip och frontflip för parkourutövarna och cork, cart full, gainer och webster för trickingutövarna.

Under de första passen kommer tränarna att hjälpa utövarna att bygga upp en individuell planering inför terminen. Detta tar ca 15 min.

Våra tränare är utbildade av Svenska Gymnastikförbundet och har utbildningarna Intro Svensk Gymnastik, Gymnastikens Baskurs samt parkour och tricking steg 2

Inför varje vår- och hösttermin släpper vi platser till gruppen och anmälan görs via bokningssidan.

Förkunskaper Detta är en fortsättningsgrupp och det krävs en rekommendation från tränarna för att börja i denna grupp. Gruppen har därför ingen öppen anmälan.

Föräldrar & anhöriga Barnen är på träningen själva utan sina föräldrar i hallen.

Antal träningar 20 st á 90 minuter.

Lov & röda dagar Under lov & röda dagar har vi inte schemalagd träning.

Platser, dagar och tider Finns att se på bokningssidan.

Träningsupplägg
Samling 5 minuter
Gemensam uppvärmning 15 minuter
Vi tränar på det vi vill förbättra med hjälp av tränarna 60 minuter
Avslut och stretch 10 minuter